Ramponsallad med parmesan och färnkål

on
(S1)
Rampon eller Maché som det heter i Frankrike och i Sverige är en vintersallat  som håller sig bra i kylskåp nàgra dagar. Jag blandar sallat men tunt skuren färnkål, lite färsk lök, cocktail tomater och vindruvor. Hyvlar lite parmesan över och serverar med Newman’s Own Ceasar sallad dressing. Jag brukar aldrig köpa färdiga sallad dressingar men Newman’s är ekologisk och Ceasar sallad dressing slår man ju inte ihop på några minuter så det får vara ett undatag. Newman’s finns att köpa i Sverige och i USA. 
En  god variant på salladdressing
Blanda en tesked dijonsenap, lite honung och flingsalt och peppar i ett glas. Blanda väl och häll i en skvätt balsamico och en god olivolja.
Värt att prova.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s