En lång och god lunch i bilder: Bistrot i Chamonix

on

Lite inspiration för helgen kanske inte mycket för hemma kocken men man kan ju ta tips från upplägget och ingredienserna.

Som apero : parmesanpuff med speck och vispgrädde. Intressant!

Le Lapereau. Ung hare med svart tryffel och pepparrot.

Hummer med mango, passionsfrukt och vaniljolja

Pilgrimsmusselravioli med grönkål och tryffel i en hönsbuljong.

Aborrfiléer i brynt smör, citron och timjan

Kalvfilé stekt i salt, stekt gåslever och svartrötter

Ost

Chokladkaka med grönt te och vaniljglass

Trevlig helg!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s