Ikväll blir det sparris-säsongsöppning!

on

Som jag redan nämde hittde jag årets första europeiska sparris i affären den här veckan. Vi har en massa besök från finland den här helgen så en mycket god ursäkt att laga lite god vårinspirerad mat.

På menyn ikväll står:

Apéro valaisan. Torkat kött från grison och appenzeller i kuber med lite bubbel.

Mannerströms Pilgrimsmussla med smörstekt färnkål med en Riesling från Alsace.

Vitsparrisrisotto med jambon cru (luft torkad skinka) med en Chablis

Och sen lite ostar  med portvin till efterrätt

Recepten kommer nästa vecka. 

Trevlig helg!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s