Grillad anka med mangotortillas

on

Ta en ankfile och skär bort det vita fettet runt kanterna. Skär bort ett lager av fett från filen och ruta det som blir kvar. Massera in torra kryddor. Vi använde en asiatisk kryddmix men man kan improvisera lite. Låt vila en stund.

Laga en sallad med äppelbitar lite rödlök och en god syrlig vinegrette.

Ta ett tortilla bröd och bred på philiadelphiaost och mangochutney. Lägg på tunna skivor av rödlök. Lägg ett tortilla bröd uppe på.

Grilla ankan tills den är rosa i mitten. (Man kan köra den färdig i ugnen också.) Grilla den fyllda tortillan och skär i fyra bitar. Servera med sallad.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s