Helgens kalas

on

Har haft en härlig helg med huset fullt av bästa vänner. Vi firade P födelsedag med Zen teama. Några timmar på spa, en lunch i solen (vi hade 17 grader och sol på lördagen och vi är i November!!!!). Sen en god middag tillagad i bästa team spirit  med vågornas brus i bakgrunden.

Till champagnen serverades midvintersoppa och små gåsleversnittar med fikonsylt.

Därefter fick vi en stekt pilgrimmsmussla på en kantarellstuvning.

 

Till varmrätt smörstekt hummer och hummerrisotto,

Födelsdagstårtan var enlig Ernst recept men utan mandel och med laktosfri grädde och smör. Hallon och granatäpple på toppen. Receptet finns här.  Den kommer att bakas flera gånger. Så gott!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s