Pilgrimsmussla på purjolöksbädd

Strimla purjolök fint och stek mjukt i smör. Tillsätt grädde, salt, vit peppar och lite tryffelolja. Stek pilgrimmsmusslan i het panna. Servera.

4 Comments Add yours

    1. maja says:

      det var jättegott!

  1. Tony says:

    Yess, den skall jag göra!
    Köpte en påse, 1kg?, frysta pilgrimsmusslor från fiskbilen vid årskiftet men har inte fått lagat nåt ännu. Den här klarar jag av🙂

    Hälsa!

    1. maja says:

      Prova absolut! Hälsa dit också!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s