Steakhouse rub

20110513-224730.jpg

Från boken Grilla har maken gjort en rub som är supergod till kött.

Torrblanda följande
2msk lökpulver
2 msk flingsalt
1 msk chiliflakes
2 msk råsocker
1 msk vitlökspulver
1 msk malen koriander
1 msk gula senapsfrön
1 msk paprikapulver
2 msk sellerisalt
1 msk rosmarin
1 msk nymalen svartpeppar

Vi provade med t-bone steak. Som tillbehör champinjoner fyllda med stilton och en salld.

3 Comments Add yours

  1. Ser super gott ut! Trevlig blogg du har.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s