Vit sparris med lax och vispat smör

on

 

Prova det här. Skala vit sparris ända upp till toppen och skär av det träiga biten. Koka tills den är lagom mjuk. Vispa rumstempererat smör tills det är fluffigt och tillsätt lite pressad citron, smaka av med salt och peppar. Servera med rökt lax

2 Comments Add yours

  1. Mic says:

    Hej vännen!
    Kul att du uppdaterat din blogg🙂
    Ett tips jag lärt mig med sparris, är att i stället för att skära bort den träiga biten, ska man bryta av den. Då bryts den “på rätt ställe” och är inte hård eller träig.
    *kram*

    1. maja says:

      Jättebra tips! Funkar jättebra!
      Ska försöka skriva lite oftare. Känns som all fokus är på sömn just nu. Hoppas det ändrar snart! Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s