Grillade gambas med tryffelpasta

Tog en härlig morgonpromenad till den franska söndagsmarknaden. Där köpte vi råa gambas av fiskhandlaren som tillsammans med en tryffelpasta vi hittade igår blev det en enkel men god söndagslunch att bjuda svärmor på. Gambasen delades på häften och grillades med hemlagat vitlökssmör. Samtidigt grillade vi en färnkål delad i fyra delar. Pastan kokade i 5 minuter och lades upp på serveringsfat med gambas, färnkål och gräslök. Det serverade vi med en god parmesan, olivolja och ett glas kall Gewurzaminer.

20110731-074048.jpg

2 Comments Add yours

  1. Evis says:

    Alltså förlåt, men det är alltid så underbart att läsa din blogg! Men INGENSTANS låter det där lätt!🙂 Eller jo, kunde väl tänkas klara av att slå upp vinet och koka pastan på sin höjd!🙂 KRAM

    1. maja says:

      Vet du det är faktiskt superlätt!🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s