Zucciniblomma fylld med pilgrimmsmussla

on

Idag provar vi något nytt. Köpte små zuccini med blomma och sen improviserade vi ihop en fyllning. 8 pilgrimmsmusslor mixades med en halv hackad färsklök, lite grädde, några msk riven parmesan, lite rivet citronskal och en skvätt citronsaft, salt och peppar. Öppna blommar försiktigt och skär ur pistillen. Lägg fyllningen i en sprits och fyll försiktigt blomman. Ångkoka i i ca 5 min. Servera med lite olivolja och flingsalt. Sancerre i glaset fungerade.

20110806-094250.jpg

2 Comments Add yours

  1. Mamsen says:

    Jag vill äta hos er… Här får man bara isterband, potatis och rödbetor!

    1. maja says:

      Låter inte så illa det heller. Kram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s