Chevrebröd med basilika och pinjenötter

Som scones fast ändå inte.

2 ägg
120g vetemjöl
2 tsk bakpulver
5cl mjölk
5cl olivolja
125g getost
En liten bukett basilka
40g pinjenötter
Salt och peppar
Smör till formen

Sätt ugnen på 180 grader. Vispa ihop ägg med mjöl och bakpulver. Blanda väl. Tillsätt olja och mjölk. Riv osten i bitar och rör i. Rosta pinjenötterna i torr panna och lägg dem i smeten. Till sist tillsätter du strimlad basilika och salt och peppar. Smörj formen och lägg i bakplåtspapper. Grädda i 50 minuter.

20110829-083308.jpg

4 Comments Add yours

  1. Evis says:

    Oj halleluja det låter gott!!!!! Måste testas! Kram

    1. maja says:

      Konkurrent till dina scones men bara nästan lika bra. Kram!

  2. Mirella says:

    Mums, kan vi laga det här nästa vecka ?🙂

    1. maja says:

      Det kan vi! Kram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s