Ostron på tre sätt

on

För 24 ostron.
Öppna ostonen och häll av första vattnet i en skål. Finhacka två schalottenlök. Koka löken tillsammans med ostronspadet. Tillsätt 12 cl grädde. När det har kokat ihop lite ta det från värmen och klicka i 50 g smör i tärningar. Vispa.

På ostronen smula stilton över 1/3 del, riven parmesan över den andra och färsk gåslever i kuber på den tredje. Häll över sås och kör under grill i 200g ca 2 minuter. Servera genast.

20111227-232028.jpg

3 Comments Add yours

  1. Evis says:

    Det där med färsk gåslever får ju mig lite att kanske vilja prova ostron igen?😉

  2. Ingrid says:

    Gåslever skall inte användas!!! Framställs under djurplågeri!!!! Gör att jag aldrig kommer tillreda ert recept!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s