Stekt torsk med pepparrot och dillstuvad potatis

Ikväll har vi firat ankomsten av en ny liten vän. Gudsonen blev igår (äntligen) storebror till en söt liten tjej. Maken stekte torskfileer i smör, serverat med brynt smör och riven pepparrot. Till det potatis som stuvats med grädde och mjöl och dill. Till det champagne förstås! En blanc du blanc från Jean Milan i grand cru byn Oger. Den heter Transprace och är en brut natur alltså utan  tillsatt socker. Mums!

 

Receptet finns här.

20120111-223135.jpg

20120111-223235.jpg

4 Comments Add yours

  1. Evis says:

    Namnamnam! Äntligen åker jag snart till Stockholm! Min champagne or redan där😉

  2. Nellie says:

    Mmums vilka härliga recept du laddat upp medan jag baby-boomat här. Måste testa, speciellt bearnaise smöret.

    1. maja says:

      Smaskens. Kanske vi kunde försöka oss pà middag ihop nästa helg men alla tre barnen🙂 Kram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s