Fredagsmiddag. Lammfile med rostad palsternacka

on

Mums det var så gott att jag inte hann fotografera. Lammfile marinerad i olja, rödvin, senap och kryddor (rosmarin och timjan). Palsternacka rostades i stavar i lite olivolja i ugnen på 200 grader. Till det beanaisesmör. Schalottenlök, äppelcider, dragon och vitpeppar reducerad i en stekpanna. Rör ihop med smör. Nu ska vi hugga in i den väldigt stinkyga osten jag köpte idag. En st marcelin, rouqefort och en brie de meaux. Trevlig helg!

20120113-211127.jpg

2 Comments Add yours

  1. Mamsen says:

    Dina dadel/bacon-rullar var suveränt goda! Alla jobbarkompisarna ville ha receptet. P&K

    1. maja says:

      Vad roligt att det var lyckat! Kram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s